ATE Комплект спирачно феродо, дискови спирачки

Каталожен номер: 13.0460-4993.2

Количество: 13.0460-4993.2Мин. к-во: 1
237.11лв.

  • ширина [mm]: 190
  • височина [mm]: 106,4
  • дебелина [mm]: 16,6
  • контактен датчик за износване: за подготвен за контактен датчик за износване
  • контактен датчик за износване: без предупредителен контактен датчик
  • спирачна система: Brembo
  • контролен знак за преглед: E1 90R-01865/680
  • контролен знак за преглед: E1 90R-011353/046
  • наличен MAPP-код:
PORSCHE 955 351 939 15
955 351 939 14
955 351 939 13
955 351 939 12
955 351 939 11
955 351 939 10
VAG 7L6 698 151 D
7L6 698 151 A
7L0 698 151 P
7L0 698 151 J
7L0 698 151 G
7L0 698 151 E

Коментари