ATE Комплект спирачно феродо, дискови спирачки

Каталожен номер: 13.0460-7081.2

Количество: 13.0460-7081.2Мин. к-во: 1
78.35лв.

  • ширина [mm]: 156,3
  • височина [mm]: 74
  • дебелина [mm]: 19,8
  • дебелина 2 [mm]: 20,3
  • контактен датчик за износване: не е за подготвен за предупредителен датчик за износване
  • контактен датчик за износване: без предупредителен контактен датчик
  • спирачна система: ATE
  • контролен знак за преглед: E1 90R-01084/103
  • наличен MAPP-код:
SEAT 3A0 698 151
1J0 698 151 L
8N0 698 151
3A0 698 151 A
SKODA 3A0 698 151
1J0 698 151 L
8N0 698 151
3A0 698 151 A
VAG 1J0 698 151 L
8N0 698 151
3A0 698 151 A
3A0 698 151

Коментари